Ordrebekreftelse

Hver gang en bestilling fra butikken din blir gjennomført, sendes en ordrebekreftelse ut til kunden. Denne siden lar deg konfigurere ordrebekreftelsenedine og gjør det mulig å laste ned et utvalg av Ordrebekreftelse.

Generer ordrebekreftelse i PDF-filer

Du kan laste ned ordrebekreftelsene for en enkelt ordre fra ordrenes side. Siden “Ordrebekreftelse” lar deg laste ned et utvalg av Ordrebekreftelse fra tidligere ordrer i PDF -format, alt på samme tid (i samme PDF -fil).

Du kan få en PDF -fil som inneholder flere Ordrebekreftelse avhengig av to hovedkriterier:

etter dato Veldig nyttig når du trenger å skrive ut alle Ordrebekreftelse i en gitt måned eller et gitt kvartal. Velg start- og sluttdato, og klikk på “Generer PDF -filen etter dato” -knappen i topplinjen. etter ordrestatus Et must når du trenger å skrive ut nøyaktig hvilke bestillinger som blir f.eks kansellert. Nettbutikken viser antall Ordrebekreftelse knyttet til hver status.

I begge tilfeller genereres ordrebekreftelsene til en enkelt PDF-fil, hver med sine egne sider. Du kan ikke få en enkelt PDF -fil for hver ordrebekreftelse fra den gitte perioden eller statusene ved å bruke denne siden.

ordrebekreftelsealternativer

Her kan du endre på ordrebekreftelse prefikset og ordrebekreftelse nummeret du vil ha oppført på den trykte versjonen av ordrebekreftelsen. Dette er noe vi ikke anbefaler å gjøre hvis du allerede er i gang og har mottatt ordre i nettbutikken.

 • Aktiver Ordrebekreftelse Når de er deaktivert, vil ikke kunden din motta en ordrebekreftelse etter kjøpet. Du vil være ansvarlig for å håndtere ordrebekreftelsene, hvis kundene dine ber om en.
 • Aktiver momsoppdeling Når det er aktivert, viser ordrebekreftelsen alle de forskjellige momssatsene som ble brukt på ordren, i stedet for bare en prosentandel.
 • Aktiver produktbilde Når det er aktivert, vil det legges til produktbilde ved siden av produktnavnet på ordrebekreftelsen.
 • ordrebekreftelse prefiks. Endre teksten som står før ordrenummeret.
 • Legg til inneværende år til ordrebekreftelse nummer. I tillegg til ordrebekreftelse nummeret og prefikset, vil året også vises i ordrebekreftelse nummeret .
 • Tilbakestill ordrebekreftelse progressivt nummer i begynnelsen av året. I begynnelsen av et nytt år tilbakestilles ordrebekreftelse nummeret for å starte på 0.
 • Årets stilling Dato Velg hvor du skal vise årets dato i ordrebekreftelse nummeret , før eller etter det progressive nummeret.
 • ordrebekreftelse nummer. Hvis virksomheten din allerede har hatt bestillinger og Ordrebekreftelse før du begynte å bruke Komplettnettbutikk, kan du bruke dette alternativet til å starte ordrebekreftelse nummeret ditt fra et høyere antall.
 • Juridisk gratis tekst Dette feltet lar deg legge til litt ekstra innhold på ordrebekreftelsen, i tilfelle din lokale lovgivning krever at du viser ytterligere informasjon. På ordrebekreftelsen vises det under sammendraget av betalingsmetoder. Selvfølgelig kan du bruke denne gratis teksten til å vise all tekst du anser som nødvendig.
 • bunntekst Du kan bruke dette til å ha en tilpasset tekst nederst på alle ordrebekreftelsene dine. Teksten vises under navnet på butikken din i ordrebekreftelsen.
 • Faktura modell Test dem med en falsk ordre, for å velge den du foretrekker.
 • Bruk disken som buffer for PDF -Ordrebekreftelse Du kan velge å lagre genererte Ordrebekreftelse på Nettbutikken sin serverdisk i stedet for på serverbufferen. Mens det sparer ved minnebruken, bremser den selve PDF -generasjonen, så bruk den bevisst.

Ikke glem å lagre endringene dine.