Angreskjema

Nettbutikken er som standard satt opp at det skal sendes angreskjema / infoskriv på mail til kunden når du setter en ordre til status “sendt”. Angreskjema som blir brukt i nettbutikken er laget etter skjema fra regjeringen.no.

I toppen av modulet vil du finne link til både angreskjema og infoskriv. Dette kan være kjekt å vite hvis du for eksempel må sende det til en kunde som har mistet det eller liggnende.

Autogenerert angreskjema

Her bestemmer du hvordan de autogenererte malene blir sendt ut til dine kunder. Hvis du ønsker å lage ditt eget skjema kan du laste opp dette lengre ned.

Du har to måter du kan sende Angreskjema på:

  • Takk for din ordre Dette vil si ordrebekreftelsen kunden for på mail rett etter at han har gjennomført en ordre.
  • Din ordre er sendt Dette er satt som standard. Altså etter at du har endres til status “sendt” på ordren.

Eget filvedlegg

Her kan du laste opp en pdf fil fra din harddisk. Når dette er gjort kan du skru av autogenerert angreskjema i toppen. Velg om det skal sende ut ved “takk for din ordre” eller “din ordre er sendt”. Du kan også velge begge hvis du ønsker det.

Avansert

Her kan du velge å legge til angreskjema på ordrebekreftelse eller pakkseddel pdf-en. De fleste kunder liker å få angeskjema på en egen pdf. Men ønsker du å legge det ved i pakken i tillegg kan det være en god ide. Da vil den komme i bunn av alle ordrebekreftelser du skriver ut.

Angreskjema er som standard bare aktivert for landet Norge.