Bloggmodul

Har du premium eller høyere pakke kan du sende oss en mail for å få aktivert blogg modulet. Her for du mulighet til å legge ut dine egen blogg innlegg som du kan presentere for dine kunder. Mange velge å endre navn til f.eks. inspirasjon, oppskrifter, nyheter, artikler etc.

#Legg ut ditt først blogg innlegg

Du går til blogg helt i bunn av venstremeny under “Mer”. Her trykker du på “st blog module”

Her kan du opprettet et nytt blogg innlegg, redigere tidligere blogg innlegg eller opprette nye blogg katagorier.

Opprette ny kategori

Du opprettet ny kategori ved å trykk på “blogg kategorier”. Da kommer du til en oversikt over alle kategorier. Kategorier er ikke nødvendig for at bloggen skal fungere, men kan være enklere for kunde å navigere i alle innleggene når det begynner å bli litt volum.

Trykk “+ legg til ny kategori”

  • Navn. Gi kategorien et navn. Gjør det veldig kort og beskrivende.
  • Vises. Angi om det er “vist” (dvs. om det vil være tilgjengelig for kundene dine). For eksempel kan det være lurt å utsette å vise en ny kategori til kundene dine fordi du ikke er helt ferdig med den.
  • Foreldrekategori. Her velger du kategorien over. Trykk “utvid” for å se hele kategoristrukturen din. Hovedkategoriene vil som standard være knyttet til “hjem”.
  • Beskrivelse. Du bør fylle dette feltet for å få bedre SEO og ikke minst selge inn kategorien til kundene dine.
  • Metatittel. Tittelen som vises på søkemotorene. Som standard bruker vi navnet på kategoriene. Men kan være lurt å kanskje legge til litt mer info her.
  • Metabeskrivelse. En presentasjon av din kategori på bare noen få linjer og er ment for å fange en kundes interesse. Dette vil vises på resultatsidene til søkemotorer.
  • Meta nøkkelord. Nøkkelord som er relatert til kategorien.
  • Vennlig url. Dette feltet er bra optimalisert som standard, men du kan velge å fylle ut manuelt. Det kommer opp kategori navnet som standard. Vi har valgt å bruke id først. Dette for at du ikke skal miste SEO ved endring av navn på kategorien.

Oprette et blogg innlegg

Trykk på “+ legg til ny blogg” for å legge til et nytt blogg innlegg.