Trafikk & Seo

SEO og URL -er

Verktøyene på denne siden hjelper deg med å forbedre tilstedeværelsen av nettstedet ditt på web søk og nå flere potensielle kunder. Som standard setter vi opp alle nettbutikker med vennlig urler før de går live for å optimalisere SEO for våre kunder.

SEO betyr “Search Engine Optimization (søkemotoroptimalisering)”. Det representerer et sett med teknikker og beste praksis som tar sikte på å forbedre synligheten til et nettsted på søkemotorer. Du kan lese mer om dette på https://en.wikipedia.org/wiki/Search_engine_optimization

Hjemmeside SEO-innstillinger

For å endre beskrivelsen av hovedside/landingssiden til din nettbutikk trenger du ganske enkelt å åpne siden “Trafikk og SEO” og klikke på “Index”. Denne bør du oppdatere med en god tittel og beskrivelse før du går live.

Noen tips:

  • Standard sidetittel er navnet på butikken og derfor er indeksens tittelfelt tomt. Hvis du legger innhold i feltet blir hjemmesidens tittel erstattet av dette. Navnet på selve butikken er satt under “Design” " “Kontaktinformasjon”. Men anbefaler å skrive navn og litt mer om hva du selger for å få fyll utbytte av SEO.
  • Hold beskrivelsen kort: Få fram det viktigste med din nettbutikk. Hva er unikt til deg, hvilke produkter selger du, god kundeservice etc. Beskrivelsen må skrives på en selgende måte som for kundene til å ville klikke.
  • For å legge til et meta -nøkkelord klikk på feltet og skriv ordet etterfulgt av “enter” på pc-en. Du kan fjerne tagger ved å klikke på korset.
  • Du trenger ikke å legge til en omskrevet URL.

Merk at hvis butikken din allerede er indeksert av Google eller noen annen søkemotor kan det ta litt tid før endringene dine vises i søkeresultatene … du må kanskje være tålmodig!

URL-oppsett og andre valg

Alle punkt i bunn setter vi opp for deg før du går live. Du trenger ikke å justere noe her hvis du ikke vet nøyaktig hva du holder på med.