Integrasjon Fiken og KomplettNettbutikk

Slik fungerer integrasjonen:

  • Alle ordre overføres som faktura (betalt eller ubetalt), og alle fakturalinjer får koblet opp produktene, som gjør at man får lager til å trekke ned, får salgstatistikk på produktnivå og får god dokumentasjon både for sluttkunde og nettbutikk.

  • Det er også lagt opp til å kunne bruke Fiken som betalingsløsning i kassa (Betal med EHF/epost/e-faktura/vipps/brev-faktura) hvor betaling/oppgjør monitoreres og endrer status i nettbutikken til “Oppgjort i Fiken”.

  • Produkter synker begge veier (med valgfrihet om hvilke felter som skal overskrive), noe som gjør det lekende lett for en Fiken-kunde som ikke har nettbutikk, å få en nettbutikk oppe og gå på kort tid, og motsatt - en KomplettNettbuikk-kunde å få Fiken regnskap. Det betyr også at man bare trenger å oppdatere ett produkt-bibliotek og ett lager.

  • Tilsvarende er det også med kunder, som sendes til Fiken ved ordre, og som hentes fra Fiken ved jevne mellomrom.

flowchart LR np <--> fp nl <--> fl nk <--> fk no <--> fo & ff subgraph Nettbutikk np[Produkter] nl[Lager] nk[Kunder] no[Ordre] end subgraph Fiken fp[Produkter] fl[Lager] fk[Kunder] fo[Ordre] ff[Faktura] end